• Gyakori vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 20 éves férfi vagyok. Lassan már 3 éve foglalkozok testépítéssel. Edzés közben 1-2 liter vizet szoktam meginni. Edzés alatt viszon elég gyakran 40-50 percenként kell vizelnem. Ez normális? Az edzéshez kiegészítőket is használok, de ezek adagolását mindig betartom. Heti 4-5 alkalommal edzek alkalmanként 2-3 órát. Kiegészítők melyeket használok: Volumass 35 (fél adag edzés elött, fél adag utánna), Hot Blood és Attack (ezeket felcserélve alkalmazom, Hot Blood edzée elött vagy Attack edzés elött és utánn).

        A kiegészítők összetétele interneten megtalálható. Nem írok címet, mert nem tudom hogy engedélyezett-e, reklámnak számít-e.

         

        Köszönettel:  Ádám

        WEBBeteg szakértő válasza a testépítés témában

        Kedves Ádám!

        Már a rövid idő alatt elfogyasztott folyadék is okozhatja, hogy 40 percenként van vizeletürítés, emellett az is lehetséges, hogy valamelyik táplálék-kiegészítőnek van vizelethajtó mellékhatása, de ezt pontosan megmondani nem tudom, viszont maga az elős ok mindenképp szóba jön.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-14 14:05:40; Megválaszolva: 2010. május 14., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés