• MÉREGTELENÍTÉS

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr sokat olvastam hallottam a szervezet méregtelenitéséről igy belekezdtem a léböjt kúrába az első a felvezető napon csak almát és főtt rizst ettem ma van a harmadik nap amikor csak frissen csavart gyümölcs leveket, zöld teákat és ásvány vizet iszom napi 4 litert.Éhséget nem érzek, mondhatom nagyon jól vagyok, de az interneten azt is olvastam, hogy pajzsmirigy betegeknek nem ajánlott, engem műtöttek 15 éve pajzsm-re azóta szedem az eutirox nevű tablettát, problémáim nincsenek, szeretném megtudni igy énis pajzsmirigy betegnek számitok akire érvényes a tiltás? Köszönöm válaszát M.V

        WEBBeteg szakértő válasza a méregtelenítés témában

        Kedves M.V.!

        Igen, annak számít, főleg emiatt érdemesebb a drasztikus tisztítókúrák helyett életmódot váltani és kiegyensúlyozott táplálkozást folytatni. Ebbe beletartozik az egyszerű szénhidrátok kerülése, bő folyadék, sok rost, vitamin, telített zsíros ételek kerülése.


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-17 08:59:10; Megválaszolva: 2010. március 17., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: