• Lymphomiosot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Azzal a kerdessel fordulok Onhoz, hogy LYPHOMIOSOT tablettat szedhetek e immunerositesre, illetve  a szervezet meregtelenitesere? Es naponta 3x1 tabletta, vagy 3x3 is szedhetek? Koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a immunerősítés témában

        Kedves Kérdező!

        Az adott készítményt nem ismerem, nem része a konzervetív medicinának, ezért adagolásával kapcsolatban nem tudok tanácsot adni.


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 16:26:14; Megválaszolva: 2010. március 08., 16:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: