• Immunerősítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr ur azzal a kérésel fordulok önhöz hogy a kislányom 3 éves decemberbe ment oviba de olyan gyenge az imunrendszere hogy kb 3 hete járt azota oviba mindig beteg mit javasol neki sajnos több ezrekért nem tudok gyogyszert válatani de azért kérem segisen ami ajánlj erre

        WEBBeteg szakértő válasza a Immunerősítő témában

        Kedves Kérdező!

        Van lehetőség immunerősítő készítmény szedésére (Broncho-Vaxom vagy Ribomunyl, receptre kaphatóak), én mindig javaslom a beteges gyerekeknek, bár nem olcsóak, kb. 4000 Ft, de ha belegondol az ember, hogy 2 hetente szedi a gyerek az antibiotikumot és mellé még a csomó készítményt, akkor árban jobban jönnek ki az immunerősítővel, nem beszélve arról, hogy a gyermek is jobban jár.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2010-02-26 08:32:52; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! A következő problémával kapcsolatosan kérek tanácsot. 4 éve voltam extrasystole miatt egy kardiológiai kivizsgáláson. Akkor minden rendben volt. Ellenőrzés képpen ismét voltam kardiológusnál. Időközönként...
        Tisztelt Hölgyem/Uram Kérdésem a céklafogyasztással lenne,50gm vagy 100gm nyersen ledarálva,lehet-e naponta fogyasztani? Van-e káros hatása ha 100gm-nál többet fogyasztok naponta? 1952.01.11-én születem,községben éltem feleségemmel 65-évet,...