• Vitaminok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

         

        Arra lennék kíváncsi, hogy miért van az, ha vitamint kezdek szedni 3-4 nap multán megnagyobbodik a mandulám és folyik az orrom?

        Már több esetben előfordult ez velem, a centrum szedésénél, a bérescseppnél, most egy ferro plusz nevű vastablettát szedek és megint megjelentek ezek a tünetek.

        Válaszát előre is köszönöm!

        Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a vitamin témában

        Kedves Krsiztina!

        A vaspótlás hajlamosíthat bakteriális fertőzésekre, a vitaminok szedése nem. Olyan vitamint szedjen, mely vasat nem tartalmaz.Egyébként a vas szedése akkor indokolt, ha vashiánnyal állunk szemben.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 10:04:38; Megválaszolva: 2010. február 17., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: