• Kálcium és a szívizmok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Változókorban vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy mivel nem eszek semmilyen tejterméket hogyan kellene pótólnom a kalciumot, hogy elkerüljem a csontritkulást. Azt hallottam, ha "direkt"-be/gyógyszerben/ visszük be a kalciumot a szervezetbe, akkor lerakódik a szívizmokban és elmeszesíti.

        WEBBeteg szakértő válasza a kalcium témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes korszerű kálciumtartalmú táplálékkiegészítőket fogyasztani, de természetesen csak az ajánlott napi mennyiség túllépése nélkül. Így nem lehet probléma


        Kérdés: 2010-02-10 21:47:37; Megválaszolva: 2010. február 10., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: