• Miracle Mineral Solution

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Nemrégiben kaptam kézhez Dr.Jim V. Humble MMS című könyvét, amiben a klór-dioxidnak a vírusokkal, baktériumokkal szembeni szelektív pusztító és ez által gyógyító hatásáról beszél. A "gyógyszer" weblapja a következő: www.e-mms.hu Szeretném egy magyar orvos véleményét a szerrel kapcsolatban kikérni mielőtt a szert alkalmaznám, lehet e bízni ebben az interneten forgalmazott készítményben?

        WEBBeteg szakértő válasza a ásványi anyagok témában

        Tisztelt Kérdező!

        A gyógyhatású készítmények engedélyezése során nem előírás, hogy a hatékonyságát bizonyítsák. Ennél a készítménynél is erről van szó.  Kizárólag azt kell igazolni, hogy egészségre nem ártalmas. Temrészetesen csak a saját felelősségére használhatja. 

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 21:16:17; Megválaszolva: 2010. február 08., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: