• Bio labor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Közelünkben nyílt egy bio labor névre hallgató többféle betegséget gyógyító rendelő.Állításuk szerint mikroszámítógépes programokkal gyógyítanak a test saját energiáit felerősítve.a kérdésem:valóban lehetséges ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a Alternatív gyógymód témában

        Nem tartom lehetségesnek, de ha szeretne utánajárni, kérjen a labortól hiteles adatokat és bizonyítékokat a gyógyításra vonatkozólag, illetve, hogy milyen nagy esetszámú vizsgálatok igazolják a hatékonyságot. Nem tartom valószínűnek, hogy lesz erre vonatkozó adat.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-01-04 08:50:24; Megválaszolva: 2010. január 04., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: