Ganoderma

Mi a véleménye a ganodermagomba jótékony hatásairól. megtekinthető: www.morning.dxn.hu

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ganoderma témában

Kedves Kérdező!

Személyes tapasztalatom még nem volt a Ganoderma lucidum gombafaj hatásával kapcsolatban, de az angol nyelvű szakirodalomba beletekintve ígértes vizsgálatok folynak a gomba hatásával kapcsolatban, bár a konzervatív orvosi kezelést- véleményem szerint- nem szabad, hogy helyettesítse, csupán azt kiegészítse.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
Kérdés: 2009. július 29., 10:04; Megválaszolva: 2009. július 29., 10:04
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Miért nem tudok életmódot váltani?
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok életmódot váltani? Többször nekifutok, hogy elhagyom a lisztes, cukros egészségtelen dolgokat, de max 1...
Magnézium szedés
Vérkép eredmények
tanács ekg-műszerrel kapcsolatban
Palpitatio