Érdeklődés

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!
Két kérdésem lenne: az egyik az, hogy nagyon sok jót hallottam az ún. ezüst kolloidról, de mindenhol felhívják a figyelmet, hogy egy rosszul kiválasztott termék sokat tud ártani. Szeretnék érdeklődni, orvosi szempontból hogyan véleményezné a az ezüst kolloidot, illetve nagyon fontos, hogy hol lehet beszerezni (gyógyszertárban nem tudtak segíteni) , semmiképp nem szeretnék internetről rendelni, sok rossz tapasztalatom van. A másik kérdésem az lenne, milyen méregtelenítési módszereket tudna javasolni, a gyümölcs- zöldségnapot elég sokszor beiktattam már, de nem érzem a jótékony hatását (nem vagyok kevésbé fáradákony, az emésztésem is pocsék) , pedig kifejezetten egészségesen élek (szerintem): sport, gyümölcs, zöldség, liszt helyett zabkorpa stb.

Válaszát előre is köszönöm

Tisztelettel:
Zsófia

WEBBeteg szakértő válasza ezüstkolloid témában

Kedves Zsófia!

Az ezüstöt mint hatóanyagot régóta használja az orvostudomány mikrobaölő talajdonsága miatt, jó hatású például az ezüsttartalmú kötszer a sebkezelésben.

A táplálékkiegészítőként történő használatával kapcsolatban nem készültek tanulményok, melyek a hatásosságát bizonyítják,  az orvostársadalom nagy része sem ismeri el pl. megfázás elleni hatásosságát.

Az én véleményem szerint nem helyettesíti a hagyományos gyógykezelést, pl. antibiotikumot, de a hagyományos terápia kiegészítésére nem ellenzem, ha betegeim fogyasztják, bár megfefelő mértékben szabad csak fogyasztani, mert túl lehet adagolni.

Az egészséges élettel, életmóddal kapcsolatban azt tudom tanácsolni, hogy szakemberrel végeztessen egy életmódfelmérést, mert ha van bármilyen életmódbeli vagy táplálkozási hiba, melyet ön nem vesz észre, a szakértői szem könnyen megtalálja és tanácsot ad annak kijavításához.

Ha továbbra is úgy gondolja, hogy ezüst-kolloidot megbízható helyről szeretne rendelni, vásárolni, a Flavantic képviselőjét keresse fel.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
Kérdés: 2009. július 21., 14:20; Megválaszolva: 2009. július 21., 14:20
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?
Vérnyomás-problémák
Vérkép elemzése
Tisztelt Cimzett! A csatolt vérképen lévő eltérésekben kérnék segitseget/elemzest! Elorejarolag, annyit tudni kell, hogy a ferjemnek variococle...