Méregtelenítés

Tisztelt doktor úr/nő! Már rég óta hajlamos vagyok mindenféle betegséget összeszedni sokszor megfázom nőgyógyászati problémákkal küszködöm mindig begyullad valamim az arcomon nem pattanások vannak hanem gennyes sebek fáradékony vagyok és mindig álmos fájnak a lábaim a forgom alig tudok sokszor menni a hátam és a derekam is leszakad sokszor úgy is maradok és nem tudok felegyenesedni pedig csak 22 éves vagyok.gugulni nem nagyon mert akkor fáj mindenem hajolni pár percig megy sehogy nem jó.nem tudom mitől lehet ennyi bajom talán az immunrendszerem most elkezdtem búzafű teát inni de nem tudom mennyire fog használni kicsit fel kéne erősödnöm és a méreganyagokat eltüntetni de nem tudom mit kéne tennem nagyon rossz így fiatalnak lennem.kérem adjon valami tanácsot

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza méregtelenítés témában

Tisztelt Kérdező!

A méregtelenítés mindenképpen jót fog tenni a szervezetének, azt is ajánlom, hogy tartson heti 1 alkalommal víznapot, amikor csak iszik, vagy ha ezt nem bírja, akkor gyümölcsnapot. A másik dolog, hogy ezeknek a gyakori fertőzéseknek a hátterében immunhiányos betegség is állhat, tehát az immunglobulin szinteket egyszer mindenképpen meg kellene a vérből határozni. Vashiányos vérszegénység is fokozhatja a fertőzésekre való hajlamot, ezt is érdemes volna a háziorvosával ellenőriztetni.

 Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. június 28., 15:59; Megválaszolva: 2009. június 28., 15:59
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Magnézium szedés
Vérkép eredmények
tanács ekg-műszerrel kapcsolatban
Palpitatio
Magas GGT érték