Gyógyteák

Problémám: 7 éve vannak a panaszaim melyek a következők, fejfájás, szédülés, ájuláérzés, hányinger, gyomorfájás, gyengeség, kimerültség, szívszúrás, halálfélelem

Ezek a tünetek keverednek össze vissza van h csak egy, de van h mind jelentkezik.  Orvos nem állapított meg semmit, csak a pajzsmirigyemen találtak cisztákat évente kell kontollra járnom, de azt mondta a tüneteim nem lehetnek ettöl.

Ma elmentem az Ormos intézetbe iriszdiagnosztikára ahol gyógyteákat javasoltak. nem értek hozzá ezért az lenne a kérdésem h egyzserre többet is felirtak h össze kell kevernem és úgy kell innom öket citromfű, hárs, csipkehús, körömvirág, cickafarkfű és csalán nem sok ez egy kicsit? nem lesz töle semmi bajom, mellékhatás stb. Nem fogja a vérnyomásomat le v fel vinni? Mert koffeinérzékeny vagyok. Mit tanácsol?

Köszönöm 

Dr. Csuth Ágnes válasza gyógytea témában

Kedves Kérdező!   Az panaszai alapján felmerül pánik szindróma lehetősége, ezért érdemes lenne pszichiátert felkeresnie. A gyógyteák tényleg hatásosak lehetnek a hagyományos gyógyszereket kiegészítő vagy enyhébb esetekben azt helyettesítő kezelésként, de ugyanúgy, mint a hagyományos gyógyszereket, ok nélkül fogyasztani őket nem szabad. Minden gyógynövény, amit felsorolt, valamilyen életműködésre, többek között a vérnyomásra is hatást gyakorol, beszélje meg a természetgyógyásszal, aki javasolta, hogy pontosan milyen céllal ajánlotta ezeket, főleg azért is, mert az orvosi kivizsgálás során eddig a pajzsmirigycisztán kívül eltérés nem igazolódott. Amíg ezt nem tisztázzák és háziorvosával nem egyeztetett, hogy a gyógynövény-kezelés és a gyógyszeres kezelés hogyan fér meg együtt az ön esetében, ne kezdje el a teát inni.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. június 28.

Kérdések és válaszok: Egészséges élet

Gyógyteák és egyebek
Tisztelt Weborvos! Megdöbbenve láttam az oldalukon, hogy egyes gyógynövények/bár részletezve nem igen volt, hogy mi tartozik ide/ még halált is okozhat....
Terhesség+zöld tea
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 32 éves nő vagyok. Már lassan 1 éve, hogy elsősorban emésztési problémaimra, valamint a súlyom megtartása érdekében...
Gyógyszerhatások.
Jónapot kívánok!   Azt szeretném megkérdezni, mint hozzá nem értő., hogy fogamzásgátló mellett, Naturland salaktalanító tea plussz, ami fogyasztó...
Vérvételi eredmény
Kedves Doktornő! Van egy pár eltérés az eredményekben, szeretném tudni, hogy mi lehet az oka. És hogy van e szükség további vizsgálatokra köszönöm.
Vérkép kiértékelése
Tisztelt Doktornő. Vérkép kiértékelésben szeretnék segitséget kérni öntől, csatolnám a vérvétel eredményem. Transferrin saturációnál látok eltérést esetleg...
Leukémiára gyanakszom
Tisztelt Doktornő! Az elmúlt két hétben jelentős mértékben csökkent a testsúlyom. A normális testsúlyom 74kg volt, a mai nap, 71,8-at mértem. Fontos...