Gyógyteák

Problémám: 7 éve vannak a panaszaim melyek a következők, fejfájás, szédülés, ájuláérzés, hányinger, gyomorfájás, gyengeség, kimerültség, szívszúrás, halálfélelem

Ezek a tünetek keverednek össze vissza van h csak egy de van h mind jelentkezik.  Orvos nem állapított meg semmit, csak a pajzsmirigyemen találtak cisztákat évente kell kontollra járnom de azt mondta a tüneteim nem lehetnek ettöl.

Ma elmentem az Ormos intézetbe iriszdiagnosztikára ahol gyógyteákat javasoltak. nem értek hozzá ezért az lenne a kérdésem h egyzserre többet is felirtak h össze kell kevernem és úgy kell innom öket citromfű, hárs, csipkehús, körömvirág, cickafarkfű és csalán nem sok ez egy kicsit? nem lesz töle semmi bajom, mellékhatás stb. Nem fogja a vérnyomásomat le v fel vinni? Mert koffeinérzékeny vagyok. Mit tanácsol?

Köszönöm 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyógytea témában

Kedves Kérdező!

 

Az panaszai alapján felmerül pánik szindróma lehetősége, ezért érdemes lenne pszichiátert felkeresnie.

A gyógyteák tényleg hatásosak lehetnek a hagyományos gyógyszereket kiegészítő vagy enyhébb esetekben azt helyettesítő kezelésként, de ugyanúgy, mint a hagyományos gyógyszereket, ok nélkül fogyasztani őket nem szabad. Minden gyógynövény, amit felsorolt, valamilyen életműködésre, többek között a vérnyomásra is hatást gyakorol, beszélje meg a természetgyógyásszal, aki javasolta, hogy pontosan milyen céllal ajánlotta ezeket, főleg azért is, mert az orvosi kivizsgálás során eddig a pajzsmirigycisztán kívül eltérés nem igazolódott. Amíg ezt nem tisztázzák és háziorvosával nem egyeztetett, hogy a gyógynövény-kezelés és a gyógyszeres kezelés hogyan fér meg együtt az ön esetében, ne kezdje el a teát inni.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
Kérdés: 2009. június 28., 12:58; Megválaszolva: 2009. június 28., 12:58
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Koleszterin változás
Tisztelt Doktornő/úr! Minden laborleletem évek óta rendben van, kivéve a koleszterinem. 2021.01.15. értékek (kb 106 kg voltam) Koleszterin: 6,6...
Miért nem tudok életmódot váltani?
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok életmódot váltani? Többször nekifutok, hogy elhagyom a lisztes, cukros egészségtelen dolgokat, de max 1...
Magnézium szedés
Vérkép eredmények
tanács ekg-műszerrel kapcsolatban