• Hogyan tudnék hízni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Magas vékony srác vagyok, odafigyelek az étkezésemre, naponta többször eszem, súlyzózgatok is mellette, de egyszerűen nem erősödök. Vékony a csontozatom, nagyon vékonyak a végtagjaim, és egyre jobban elkeseríz, hogy nem tudok vele mit csinálni. Szednem kellene tömegnövelőket, vagy mindenféle vitaminokat? Vagy mi lehet erre a megoldás? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező!
         
        A soványság okát is ugyanúgy érdemes kivizsgáltatni, mint az elhízásét. Több kérdés is felvetődik. Mennyire kóros a soványság? Mióta alakult ki? Van-e étvágy? Van-e mellette bármilyen panasz, eltérés? Táplálkozási napló alapján milyen az étrend?
        Ezen kérdések tisztázása miatt érdemes lenne felkeresni háziorvosát vagy egy belgyógyászati rendelést, ahol megállapítanák, hogy tényleg kóros-e a soványság, illetve ha igen, akkor ennek hátterében áll-e valamilyen betegség, például felszívódási zavar, pajzsmirigy betegség, stb.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-28 13:33:23; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: