• Soványság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr.nő/úr!

        31éves nő vagyok.156cm magas és 42kg(jelenleg).Kb.4-5éve 42-45kg között mozgok, könnyű fizikai munkát végzek.Voltam 3 éve teljes kivizsgáláson, ahol többek között a pajzsmirigyemet is megnézték és semmit nem találtak, most is kéne menni pajzsmirigy vérvételre, de tavaly szeptemberben rosszul lettem a vérvételen és most nem merek elmenni.Étvágyam jó, naponta 5-6 alkalommal eszem. Mikor 1-2 hétig eszem kevés diót összekeverve kis mézzel akkor sikerül kb.1kg-ot hízni, de tovább nem tudom enni  a mézes-diót, mert a gyomrom fájni kezd és akkor a nehezen felszedett súlyt szinte 4-5nap alatt le is adom.Refluxom és pánikbetegségem van.Két kérdésem lenne.

        Az egyik, hogy vérvételen kívűl mással nem lehet megnézni, hogy a pajzsmirigyemmel nincs-e probléma?

        A másik kérdésem, hogy tudna-e nekem ajánlani valami homeopátiás gyógyszert vagy étrendkiegészítőt amitől hízhatnék? Sajna már kezdek ott tartani, hogy nyáron  melegben is bő tréningbe vagyok annyira zavar a soványságom. 

        Válaszát előre is hálásan köszönöm.Segítségében bízva maradok tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező!
         
        A pajzsmirigyfunkciót csak vérvétellel lehet meghatározni. A hízást illetően jó lenne az étrendjét is megnézetni szakemberrel, és mindenképp előzetes orvosi vizsgálat és rendszeres követés lenne szükséges, mielőtt bármilyen hízást kiváltó táplálékkiegészítőt szedni kezdene.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 10:25:34; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: