• Soványság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő/úr!

        31éves nő vagyok.156cm magas és 42kg(jelenleg).Kb.4-5éve 42-45kg között mozgok,könnyű fizikai munkát végzek.Voltam 3 éve teljes kivizsgáláson,ahol többek között a pajzsmirigyemet is megnézték és semmit nem találtak,most is kéne menni pajzsmirigy vérvételre,de tavaly szeptemberben rosszul lettem a vérvételen és most nem merek elmenni.Étvágyam jó,naponta 5-6 alkalommal eszem.Mikor 1-2 hétig eszem kevés diót összekeverve kis mézzel akkor sikerül kb.1kg-ot hízni,de tovább nem tudom enni  a mézes-diót,mert a gyomrom fájni kezd és akkor a nehezen felszedett súlyt szinte 4-5nap alatt le is adom.Refluxom és pánikbetegségem van.Két kérdésem lenne.

        Az egyik,hogy vérvételen kívűl mással nem lehet megnézni,hogy a pajzsmirigyemmel nincs-e probléma?

        A másik kérdésem,hogy tudna-e nekem ajánlani valami homeopátiás gyógyszert vagy étrendkiegészítőt amitől hízhatnék?Sajna már kezdek ott tartani,hogy nyáron  melegben is bő tréningbe vagyok annyira zavar a soványságom. 

        Válaszát előre is hálásan köszönöm.Segítségében bízva maradok tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező!
         
        A pajzsmirigyfunkciót csak vérvétellel lehet meghatározni. A hízást illetően jó lenne az étrendjét is megnézetni szakemberrel, és mindenképp előzetes orvosi vizsgálat és rendszeres követés lenne szükséges, mielőtt bármilyen hízást kiváltó táplálékkiegészítőt szedni kezdene.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-21 10:25:34; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: