• Méregtelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Elvégeztem az olkalukon lévő méregtelelenítési tesztet aminek az eredménye az volt, hogy a szervezetemben annyi méreganyag rakódott le, hogy az már az annak működését veszélyezteti. Keresgéltem a neten mindenféle méregtelenítőt, de mindegyik nagyon drága több ezer forintba kerül, amit nem tudok megengedni magamnak. Szeretném megtudni, hogy hogyan és mivel tudnám a méregtelenítést elvégezni, ami nem drága de hatékony. Szeretném még hozzátenni, hogy két éve a bal oldalamon kb. a bordák alatt mindig éreztem, hogy valami ott van. Az orvos azt mondta, hogy ott csak a lép van, és nem érzékel semmi elváltozást. Elküldtek röntgenre ami nem mutatott ki semmit, 1 év után elküldtek ultrahangra, ami szintén nem mutatott ki semmit. Ez az érzés viszont a mai napig fenn áll. Hol jobban, hol kevésbbé. Mi lehet ez, és hogyan lehetne ezen segíteni, vagy hova menjek vele. Azt is mondták, hogy egyek többször keveset, igyak sokat és mozogjak. Soha nem voltam egy nagy evő, de ezt is lecsökkentettem. Reggelire eszem egy fél szelet rozskenyeret 1 pohár tejjel, az ebédemet a felére csökkentettem. (Munkahelyi étel, most már csak egy fél adagot rendelek) este pedig nem eszem semmit vagy csak gyümölcsöt. Eddig sem vacsoráztam. Ez tényleg nem sok de az idegentest érzete még mindig meg van. (Azonkívül fogyni sem tudok) Szeretném a segítségüket kérni és várom válaszukat,

        üdvözlettel: Piros

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a méregtelenítés témában

        Kedves Piros!
         
        A gyökeres életmódváltás hatékonyabb az egészséges élet kialakításában, mint a kampányszerűen végzett tisztítókúrák. Ehhez és a fogyókúrához keressen fel táplálkozástudománnyal foglalkozó szakembert, aki segít az életében, illetve az étrendjében megtalálni az eddig fel nem ismert káros momentumokat.
        A bordaív alatti idegentest-érzéssel kapcsolatban az eddig elvégzett vizsgálatok nagy valószínűséggel kimutatták volna, ha tényleg lett volna/lenne valamilyen elváltozás.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 21:29:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: