• Fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Bármikor ha leülök egy 10 percen rámjön az álmosság és mostanában gyakran fáj a fejem ill. a szememen érzek valami nyomást. Ön szerint mi lehet az oka?

        Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező!

        Gondolja végig, hogy nem-e túl stresszes az élete mostanában, pihen-e eleget, jut-e ideje arra, hogy törődjön magával? Tünetei leginkább kimerültségre, fáradtságra  utalnak. Ha mégsem erről van szó, egy fejfájást szakrendelést keressen fel, ahol a fejfájás hátterében álló okokat megvizsgálják.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-23 11:41:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés