• Fáradtság.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        52-éves vagyok, 50%-járadékos.Férjem nov.elhunyt. Most 3hete, hogy újra dolgozom.De állandóan fáradt vagyok.Ugy kelek és ez egész nap tart.Fáj a balkezem a válamtól a könyökömig. Azelött nem volt ilyen problémám, hogy fáradt lennék.Valami nem stimmel talán? Erre szeretnék választ kapni.Elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Tisztelt Kérdező!

         A fáradtságnak nagyon sokféle oka lehet. Leggyakrabban amiatt vagyunk fáradtak, hogy vitaminhiányos a szervezet, és ehhez társulhat vérszegénység egyúttal. Ugyanakkor gyógyszerek mellékhatása, keringési problémák, szívelégtelenség, pajzsmirgy alulműködés, daganatos betegség mind-mind okozhat ilyen levertséget.

        A kar fájdalma lehet, hogy ettől független tényező. Okozhatja nyaki gerinceltérés, csigolyameszesedés, teniszkönyök, vállízületi probléma.

        Ha tartós levertség, fáradtság van, akkor belgyógyászati kivizsgálás javasolt!

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 23:36:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: