Testsúly

Az lenne a kérdésem, hogy 160cm és 40kg vagyok.Nagyon vékony, pedig már két gyereket szültem. Már kipróbáltam több féle vitamint, a béres cseppet, szedtem peritol tablettát, de sajnos nem hizok egy dekát sem.Voltam vérvételen ahol megnéztük, hogy nem-e a pajzsmiriggyel van gond, de rendben volt.Van olyan modszer, injekciós kúra, vagy valamilyen gyógyszer amitől biztos, hogy hizok.Legalább 5-6 kg-ot szeretnék hizni.Nagyon el vagyok keseredve.Kérem segitsen! Köszönettel.

WEBBeteg Szakértő válasza testsúlynövelés témában

Kedves Kérdező!

Néhány dolgot tisztázni kell. Fontos kérdés, hogy van-e étvágya. A jelenlegi súlyát fogyás után érte el vagy mindig is sovány volt? Mennyi a napi kalóriabevitel és ez milyen minőségű étrendből tevődik össze? Van-e bármilyen emésztési panasza? Van-e bármilyen betegsége?

Ha étvágytalan, vagy bármilyen hasi panasz fennáll, belgyógyászati kivizsgálásra van szüksége, ugyanis a soványság hátterében nemcsak az alacsony kalóribevitel vagy pajzsmirigy-túlműködés állhat, előfordulhat pl. felszívódási zavar. Az is orvosi kivizsgálást igényel, ha fogyás következtében lett ilyen sovány.

Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum

Kérdés: 2009. február 24., 11:48 ;Megválaszolva: 2009. február 24., 11:48
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Testsúlynövelő tápszer
Tisztelt Dr. Plósz János! Egy korábbi válaszában olvastam, hogy kapható testsúlynövelő tápszer. Szeretném megtudni a készítmény nevét. A 25...
Feketeköménymag fogyasztása
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?