• Léböjt diéta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Fogyókúrában kérném a segítségét. A problémám az, hogy sokáig azt hittem bármit ehetek, bármikor, nem hízok el. Ez igy is volt életem első 18 évében, amikor is sportoltam folyamatosan, de amióta porckopás van a térdeimben, igencsak leszűkült a mozgási lehetőségem szinte a semmire. ÉS bizony feljött pár kilo is, nagyjából 10, amiből 5 jól jött, mer nagyon vékony voltam, de a másik 5öt soknak érzem a combjaimon,fenekemen és picit hasamon. Szeretném leadni, és az interneten találtam rá a léböjt-re. Mit lehet erről tudni? Lehet felügyelet nélkül csinálni? Mit lehet inni, enni? Mit nem? 21 éves vagyok, 156 cm 53 kg. Köszönettel Zsófi

        WEBBeteg szakértő válasza a diéta témában

        Kedves Zsófi!


        Az Ön testtömeg-indexe normális, fogyókúrára nincs szüksége. Inkább életmód-programot javasolnék. Az egyszerű szénhidrátok, zsíros ételek kerülése, összetett szénhidrátok, rostok, bő folyadék, zsírszegény ételek fogyasztása javasolt. Emellett rendszeres kímélő testmozgás(leginkább nem megerőltető tempójú séta) is ajánlott, így könnyen és éhezés nélkül eléri a kívánt alakot.

         Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-20 14:48:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: