Hirdetés
      • Hőtérképvizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Bejelentkeztem egy hőtérképes vizsgálatra. Érdeklődnék, hogy orvosilag mennyire elfogadott az itt megállapított eredmény? Igazából az érdekelne, hol van gyulladás a szervezetemben. A süllyedésem ugyanis 40 (33 éves vagyok).

        Üdvözlettel:

        Kecskemétiné Pápai Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a hőtréképvizsgálat témában

        Kedves Anita!

        A hőtérkép alapelve az, hogy azon  területek, amelyekben gyulladás zajlik, azok nagyobb hőkibocsátást okoznak és ez a hőtérképen más színban jelenik meg. Nem ártalmas, és hasznos vizsgálat. Magasabb süllyedést bár nemcsak gyulladás, de akár vérszegénység is okozhat, de  nyugodtan menjen el a vizsgálatra.Későbbiekben egy süllyedéskontroll javasolt.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-16 13:05:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés