• EstoSlimball

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Furcsa kérdéssel fordulok Önhöz. A Nők Lapjánam olvastam egy 100%-ban természetesnek mondott fogyasztószert aminek a neve EstoSlimball. Ez egy növényi gyomorlabda amely kitölti a gyomrot és megfogja a zsírt. Próbáltam a neten utána nézni de csak idegen nyelvű leírást találtam. Se angolból se franciából nem vagyok perfekt ezért nem mertem erre hagyatkozni. Hátha Önök orvosok hallottak már róla. A kérdésem lényege, hogy valóban nincs mellékhatása ill később abba lehet e hagyni a szedését? Köszönettel: juili

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Juli!
         
        A növényi labda sajnos nem kívánt szövődményeket is tud okozni, ezek közül a legsúlyosabb a gyomor kimenetébe történő ékelődése, annak elzáródását okozva. Ha ilyen súlyosságú szövődmény nem is történik, akkor sem ajánljuk hosszú távon a használatát. A rövid távú drasztikus fogyás után pedig jojo effektusra lehet számítani, ha a labda használatát nem követi életmódváltás.
         

        Dr. Boros Miklós 

        Vital Balance Életmód Központ


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-30 19:14:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés