Hirdetés
      • Gyerekeket is lehet méregteleníteni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném méregteleníteni az unokámat, de nem tudom, hogyan kell. Most öt éves, én úgy gondolom, hogy nem ártana neki.

        WEBBeteg szakértő válasza a méregtelenítés, gyerek, étrend témában

        Úgy gondolom, hogy nem tanácsos egy 5 éves gyermek szervezetét méregteleníteni. Tudjuk, hogy a méregtelenítési folyamat egy felnőtt embertől is nagy önfegyelmet kíván meg, mely egy 5 éves gyermektől nem várható el, illetve az is ismert tény, hogy a méregtelenítés során nem kívánt hatások is előjöhetnek, pl. erős fejfájás.

        Úgy gondolom, hogy amit egy gyermek esetében meg lehet tenni, ha már a méregtelenítés felmerült Önben, hogy bioélelmiszereket vásárolnak a gyermeknek vagy olyan helyről, termelőtől veszik a zöldséget, húst stb. akiben megbíznak és biztosan jó, vegyszermentes termékeket árul.

        Tisztelettel: 
        Dr. Balogh Andrea  gyermekgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-27 22:38:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés