• Kedves Doktor Úr/nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        26 eves holgy vagyok,par het megszakitassal tobb eve szaladok a stadionba. Egy heten 3x-4x, 12km-t. Juliusba volt 3 het szunet, aztan 5-10 kor utan, hasfajas(jobb oldali), elmelegedes, hanyinger es a vegtagjaimbol kimegy az ero. Probalkoztam mar tobbszor es mindig ezek a tunetek kovetkeznek be. Piheno utan, nehezebb ismet nekifogni, es megse tudom leszaladni a 12 km.....Megkerem, probaljak megmagyarazni az okat, mert nagyon szeretek szaladni es szeretnem folytatni! Koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában


        Kedves Hölgyem!

        Tünetei nem igazán sorolhatók egyetlen tünetegyüttesbe sem.
        Véleményem szerint rosszullétei múló jellegűek, átmenetiek. Próbáljon egy alkalommal csak kevesebbet (kezdje pl. 6 körrel) futni, majd hétről hétre növelje a távot. Okokat csak akkor keressen, ha a tünetek 1-2 hónap múlva is fennállnak.

        Tisztelettel:   Dr. Balogh Imre

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-19 14:24:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés