• Korábbi kérdés ASA Protecttel kapcsolatban folytatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm megtisztelő válaszát az előző kérdésemre, amely arra vonatkozott, hogy az ASA Protect megelőző célú szedése javasolt-e 96 éves idősnél. Ön által említett nyomós indok a szedésre (pl. igazolt érelmeszesedés) nem áll fenn nála. Ezért a korábbi kérdésem második felére kérdeznék rá ismételten, hogy a gyógyszer szedése egyszerűen "leállítható"-e azonnal, vagy esetleg más módon (pl. fokozatosan) hagyja abba a szedést. Szíves válaszát ezúttal is nagyon köszönöm, Üdvözlettel, Boros Eszter

        Dr. Molnár Dóra válasza a betegség megelőző gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Ne haragudjon, de szakmai okból pontos gyógyszerjavalat nem adható vizsgálat nélkül. Általában annyi elmondható, hogy minden gyógyszernek van hatása és mellékhatása, a terápia kiválasztásánál gondosan mérlegelni kell mindig a várható hasznot az esetlegesen bekövetkező mellékhatással szemben. Üdvözlettel: dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2020. január 08., 16:22; Megválaszolva: 2020. január 12., 00:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.