• Ck-mb szintem 82 U/L

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Egy rutin vérvizsgálatot csináltattam tegnap, ma jött meg az eredménye a ck-mb szint kiugró 82 U/L éték a maximális 24 helyett, erre fel is hívták a figyelmem. Fizikai munkát végzek edzeni is szoktam és viszonylag sok stresszfaktor is ér. Mire következdhetek ezzel az eredménnyel?

        Dr. Molnár Dóra válasza a laboratóriumi leelet témában

        Kedves Kérdező! A többi lelet ismerete nélkül nehéz értelmezni a labor eredményt. Ha a CK érték nem magas, akkor ennek így értelme sem sok van. CK emelkedést valóban okozhat intenzív izommunka, izomláz. Más eltérés vagy akár mérési hiba is lehet a kóros érték hátterében. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. november 15., 09:18; Megválaszolva: 2019. november 18., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.