Edzés-Fehérjepor

Tervbe van véve egy kis izomtömegnövelés, pontosabban erősítés, ha fogalmazhatok így, értem ez alatt a felvőtámaszt felülést és hasonlókat, illetve alkalmanként konditerem, vagy esetleg kézi súlyzó beszerzését és ezen tevékenységek mellé szeretnék fehérjeport szedni, hogy rövidebb idő alatt látszon az eredmény. Az lenne a konkrét kérdésem, hogy, ha elérném azt a testalkatot ami már megfelel és abbahagyom a fehérjepor szedését, akkor az milyen hatással lenne az izmaimra? Gondolok ezalatt arra, hogy összemennének-e az izmok vagy hasonló vagy megmaradna a kidolgozott forma?

Legfrissebb cikkek a témában

Irinyi-Barta Tünde válasza fehérjepor témában

Kedves Kérdező!

Az, hogy mennyire fog látszódni a kidolgozott izomzat, illetve hogy ez meddig fog megmaradni, számos tényező függvénye, például testalkat, izomzat. A tartós eredmény érdekében azonban nem javaslom, hogy abbahagyja az edzést, ugyanis egy idő után a kidolgozott, de funkcionálisan nem használt, nem edzett izomzat lebomlik. Ettől függetlenül a fehérjepor szedésének abbahagyása önmagában nem okoz izomtömeg-vesztést. Tehát érdemes folytatni az edzést, ha továbbra is szeretne kidolgozott izomzatot.

Minden jót kívánok! Üdvözlettel: Irinyi-Barta Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2015. március 11., 21:26; Megválaszolva: 2015. március 16., 18:38
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Magnézium szedés
Vérkép eredmények
tanács ekg-műszerrel kapcsolatban
Palpitatio
Magas GGT érték