Túlzott vitaminfogyasztás?

Tisztelt Doktor! Kb. egy hónapja Potenzia étrendkiegészítő tablettát szedtem a Lifeplan-tól, egy hónapon keresztül. A befejezés után pár nappal szúró alhasi fájdalmak jelentek meg a májam környékén, amelyek átsugároznak a derekamba is.Néha kisebb intenzitású, néha már kényelmetlen.Kérdésem a következő: a fent említett étrendkiegészítő normális adagolás esetén okozhatja-e a tüneteket? Köszönettel, Sándor!

WEBBeteg Szakértő válasza étrend-kiegészítő témában

Kedves Sándor!

Az Ön által használt étrendkiegészítő okozhat hasonló panaszokat. Azonban számos egyéb eltérés is meghúzódhat ilyen panaszok hátterében, ezért javaslom, hogy keresse fel háziorvosát és ellenőríztesse májfunkcióját. Amíg ez nem tisztázódik ne szedjen semmilyen étrendkiegészítőt.

Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum

Kérdés: 2008. július 18., 13:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:56
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Táplálékkiegészítő
13 és 25 éves öcséim izomnövelő táplálékkiegészítőt szednek (Kreatin Ph-x) . Milyen más, természetes táplálékkiegészítőt szedhetnek?...
Gyógyszerek szedése
Tisztelt Doktor úr/nő! öt éve véralvadásgátlót szedek /Syncumar/, de szeretek sportolni, a fekvenyomás és a szkander sportágban. Ehhez a...
Étrendkiegészítő
Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy a Roaccutan szedése mellett, lehet e olyan étrendkiegészítő porokat (tömegnövelőket) iszogatni...
Válasz magas vérsüllyedés és...
Tisztelt Doktor Nő, Köszönöm a válaszát. Kérdéseire válaszolva - nem dohányzom. Nagymamámak volt 2es típusú diabétesze idősebb kkorában....
Vérvételi eredmény
Kedves Doktornő! Vérvételi ereményemmel kapcsolatosan érdeklődtem, mellékeltem ismét. A torkom kissé fájt a hét elején, más bajom nincs. A...