• Felszívodhat a szén-dioxid a bélrendszerben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rengeteg CO2-ot szoktam inni ásványvízzel és nem szoktam tőle büfögni. Szóval akkor a co2 kénytelen végigjutni az emésztőrendszeremen és hát fel is szívódhat, hisz vízoldható anyagról beszélünk. Szóval tényleg felszívódik és érdemes áttérnem mentes vízre vagy akár egy ilyen lúgosító kúrát kipróbálnom? Előre is nagyon köszönöm a választ!

        Dr. Veress Dóra válasza a CO2 felszívódás témában

        Kedves Kérdező! A CO2 felszívódhat a bélrendszeréből és kilélegzi. Ha nincs problémája, akkor nem kell áttérni és lúgosítania sem.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 25., 19:09; Megválaszolva: 2012. március 27., 01:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: