• Edzés, táplálék kiegészítők.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Kérdésem az edzésre vonatkozik, illetve a táplálék kiegészítőkre. körülbelül 4 éve járok edzeni kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Ebben az évben döntöttem el, hogy veszek tejsavó-fehérjét. Jelenleg napi 2x35g-ot iszok meg belőle. Onnantól fogva, hogy megvettem állandó összetűzésbe vagyok a szüleimmel, hogy ez bizony káros az én szervezetemre, felfúj, megemeli a vérnyomásom, vesémet szétrombolja, impotens leszek tőle. Ezeket hallom tőlük folyamatosan. Én pedig állítom az ellenkezőjét, hogy nem ártalmas az egészségemre. Kezd nekem egy kicsit sok lenni ez az állandóslagos vita. Ezért, szeretném kérni az Ön segítségét, felvilágosítását ebben a témában. Üdvözlettel Sándor Ádám

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fehérje témában

        A magas fehérjetartalmú étrend tartósan alkalmazva máj- és vesebetegségek rizikóját emeli, mert a feleslegben bevitt proteint a szervezet nem tudja megfelelően lebontani és kiüríteni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 19., 16:54; Megválaszolva: 2012. március 21., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: