• gyógygomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor Úr/ Nő. Szeretném tudni, hogy a pecsétviasz és a lepketapló teáját immunerősítésre, betegségmegelőzésre lehet fogyasztani? Sajnos nem tudok a neten utána nézni sehol. Varga Gábor úrnak írtam mivel Ő foglalkozik a gyógygombák forgalmazásával, de Ő a saját készítményeit ajánlja fogyasztásra. Köszönettel. Bánné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyógygomba témában

        KEdves Kérdező! Az egészséges életmód (egészséges táplálkozás, mozgás, a stressz kerülése) a legfontosabb, e mellett fogyaszthatja ezeket a gombákat. Betegség esetében a hagyományos orvosi terápiát viszont nem helyettesítik.


        Kérdés: 2012. február 28., 16:24; Megválaszolva: 2012. február 29., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: