• Érdekel a véleménye!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Találtam egy terméket a neten, kb. 3 hete rendszeresen szedi a család,nagyon jó hatása van ránk.A lányom az asztmás pumpát 1 napja nem használja,én nem érzem, hogy fáradt lennék, tele vagyok energiával, jó a közérzetem stb.Szeretném kérni, hogy nézze meg az oldalt és mondja el véleményét.http://www.wellstar-shop.de/index.php?pid=126132 az oldalon pdf. van a leírás.Várom szíves válaszát: Üdvözlettel:Molnár Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a étrendkiegészítők témában

        Kedves Molnár Ildikó!

        Az Ön által említett terméket megnéztem. A leírás alapján kedvező kép alakult ki bennem. Azonban nem szabad abba a tévhitbe élni, hogy egy étrendkiegészítő fogyasztásával én már egészségesen élek. Ennél sokkal összetettebb kérdésről van szó. Írja, hogy teli érzi magát energiával. Ezen étrendkiegészítők fogyasztása megelőzés céljából is hasznos, hiszen könnyebb szervezetünket egyensúlyban tartani, mint a betegségeket kezelni. Újból hangsúlyozom, hogy az étrendkiegészítők fogyasztása nem azonos az egészséges életmóddal!

        Üdvözlettel:  Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-14 11:03:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: