• Szaraz dieta egeszsegugyi veszelyei 60 eves kor folott

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/no! Szeretnek erdeklodni a szaraz dieta egeszsegugyi veszelyeirol illetve kockazatairol egy 60 eves kor folott jaro szemely szemszogebol. Ez a dieta tudomasom szerint abbol all, hogy 5-6 napig lenyegeben semmilyen es semennyi folyadekot es szilard taplalekot nem fogyaszt az ember. Jelen esetben meregtelenitesi szempontbol tortent az alkalmazasa, sajat felelossegre es nem szakorvos utasitasara. Szeretnek erdeklodni arrol, hogy milyen egeszsegugyi kockazatokkal jar- illetve jarhat esetlegesen a kovetkezo alkalommal ez a dieta ebben a formaban. Hozzaerto valaszat es velemenyet elore is koszonom! Tisztelettel, Zoltan

        Dr. Boros Miklós válasza a diéta témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt diéta kifejezetten veszélyes és a helyes életmódhoz nem sok köze van. Inkább figyeljen oda a hétköznapi táplálkozásra és folyadékfogyasztásra. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Vezessen étkezési naplót és minden nap számolja ki az összetevőket, az egyszerű szénhidrátot radikálisan csökkentse. Mozogjon minden nap legalább fél órát. Így teheti a legtöbbet az egészségéért.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 01., 15:19; Megválaszolva: 2012. február 03., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: