• jadeköves masszázs gerincproblémánál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérdezné, hogy gerincproblémáknál, pontosan gerincferdülés és egyéb mozgásszervi gondoknál jó hatású e a jadeköves masszázságy és mik az esetleges ellenjavallatok? A reumatológiai pontos diagnózis:Scol.dors., Spondyl univ., coxartrosis incip. 1.u. Köszönettel:Hákné

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincprobléma témában

        Tisztelt Kérdező! Ez a massage-ágy vérbőséget idéz elő, illetve izomlazító, ezáltal fájdalomcsillapító hatása van. Keringési problámák, szívelégtelenség, daganatos betegség mindenképpen ellenjavallatot képez.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 25., 19:54; Megválaszolva: 2012. január 26., 20:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: