• Ez a tömegnövelő káros-e az egészségemre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklődni szeretnék 174cm 14éves és 55kg vagyok a hízás nagyon nehezen megy, nem tudok elég tápanyagot bevinni ahhoz hogy ne dolgozzam le. Eddig csak nagyon alapszinten építettem a testem de kéne egy kis súly ahhoz hogy a következő lépcsőre léphessek azt szeretném kérdezni hogy ez a tömegnövelő ha 1 hónapig szedném akkor lenne e káros hatás? http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4? id=6100 Köszönöm előre is a választ. Kérem szépen hogy nagyon részletes választ adjon mert a szüleimet szeretném meggyőzni hogy ezek ha csak ilyen rövid időkre szedem nem károsak. Üdv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testtömeg témában

        Kedves 14 éves! Az említett szer szedését kifejezetten nem javaslom, a te korodban pedig főleg nem javasolt ilyen szereket kipróbálni, a testépítés kifejezetten ellenjavallt ebben a korban. Inkább keresd fel háziorvosodat, aki kivizsgálást tud indítani, hogy mi lehet a problémád hátterében.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 23., 20:49; Megválaszolva: 2012. január 24., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: