• E L E V I T

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy az Elevit magzatvédő vitamin szedhető e férfiak számára. Azért kérdezem, mert egy Dr Czeizel Endre által közreadott videón évekkel ezelőtt / és a napokban is/ azt láttam, hallottam, hogy az Elevitben lévő vitaminok mindenkinek kellenek, Ő is eszi hosszú évek óta a homociták ellen stb stb. Nos mi a párommal 49 évesen / és a 27 éves fiunk/ elkezdtük enni, miután a net-en megnéztem mi van benne. Nos sok sok vitamin és ásvány. Kérem adjon tanácsot, ártunk e magunknak e sok sok vitaminnal, vagy együk ritkábban....szóval mi a véleménye Önnek erről. Köszönöm szépen válaszát. Minden jót. Herczeg család Balatonalmádiból

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesvitamin témában

        Tisztelt Kérdező! A vízoldékony vitaminokat és ásványi anyagokat nem lehet túl adagolni. A zsíroldékony vitaminok tartós alkalmazása nem célszerű. Az Elevitet inkább kúraszerűen javaslom alkalmazni vagy életkornak megfelelően elkészített vitamint válasszanak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 15., 14:30; Megválaszolva: 2012. január 17., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: