• Implantátum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WebBeteg! 27 éves lányom Alfa masszázsra jár alakformálás rásegítése céljából. ( kicsit husis) Mell implantátuma van , és én szeretném tudni, hogy orvosi szemmel nézve nem árthat-e ez az eljárás az implantátumnak, ezen túl az egészségének, hiszen ott erős melegben ( 80 fok) van. Az ottani munkatársak szerint ez nem jelent problémát! Azért én megnyugtatóbbnak érzeném az Önök véleményét! Köszönöm szépen válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a implantátum témában

        Kedves Kérdező! Az alfa masszázst nem alkalmazzuk az orvosi gyógyításban, tehát ennek körülményeit nem ismerjük, azaz, hogy pontosan milyen hőhatás éri az implantátumot, milyen egyéb fizikai hatások vannak, illetve a beültetett implantátum típusát sem ismerjük, ezért pontos választ adni sajnos nem lehet. A műtétet végző plasztikai sebészt keresse fel a lánya az implantátum ellenállóképességét illetően.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 03., 14:43; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés