• Depressziós vagyok a teszt alapján

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! A honlapon lévő Depressziós tesztet kitöltöttem, próbáltam minél valószínűbben válaszolni és azt értékelte ki, hogy keresek fel egy szakorvost, mert gyakori hangulat ingadozásom van. Most ezt komolyan vegyem? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

        Kedves Kérdező! Önmagában a gyakori hangulatingadozás még nem feltétlenül ok arra, hogy szakorvost keressen. A további teendők függenek attól, hogy mennyire szélsőségesek ezek a hangulatingadozások, járnak-e más tünetekkel (meggondolatlan cselekedetek, túlzott, fedezet nélküli pénzköltés, utazgatások, fáradtság, örömtelenségérzet, öngyilkossági gondolatok), illetve mennyire rontják az életminőségét.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 17:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 22:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: