• Használni fog?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! A párom (42) kicsit több, mint 1 éve szedi az Asentra 50mg-ot először csak felet, utána egy egészet másik nap egy felet stb. Egyszer csak hirtelen rosszabbodni kezdett egy hónapja az állapota és olyan lett, mint amilyen a gyógyszerszedés előtt. Elmnetünk megint az orvosunkhoz és megkérdeztem tőle, nem kellene-e gyógyszert váltani. Olvastam a wellbutrinról, ezt írta fel. 5-6 napja szedi fél asentra is van mellette, de semmihez nincs kedve, elege van mindenből, ideges. Még semmi változás. Lehet még várni, hogy változzon? Mi lehet a baj? Vagy másik gyógyszer kellene? Én is kikészülök teljesen. Próbálok segíteni, ahogy tudok. Ezért is írtam Önnek. A körülmények, ami miatt szedi nem igazán változnak. Ez baj tudom, de nem tehetek semmit. Hatni fog ez a gyógyszer? Várom mielőbbi válaszát! Köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, gyógyszercsere témában

        Kedves Kérdező! Valósínűnek tartom, hogy az Asentra már nem volt elég a tünetek kontrollálására, így orvosuk kiegészítette a korábbi gyógyszert a Wellbutrinnal. A hatás kifejtéséhez kell még 1-2 hét, csak utána lehet azt mondani, hogy ez a kombináció nem működik. Lehet másik szerre cserélni ezeket, de a mostani kettős kombináció több fronton hat, mintha csak egyet szedne, így az eredményessége is jobbnak ígérkezik.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 18:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés