• MIért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Segitséget szeretnék kérni!Fevarin 50 szedek depresszióra másfél hónapja.Az elso hetekben hányinger,levertség,mellkasi nyomás és ehhez hasonlo tuneteim voltak.Lassan megszuntek,bár jobban nem lettem,ami a hangulatomat illeti.Most elindult a tejem,fáradt vagyok,fájnak az izuleteim,hányingerem van,az ágybol sincs kedvem kikelni.Ez azt jelenti gyógyszert kell váltanom,vagy mitol vagyok ilyen rosszul?

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, hangulatjavító témában

        Kedves Kérdező! Igen, ezek a Fevarin mellékhatásai. Ne várjon tovább, menjen vissza a kezelőorvosához, és a tüneteket elmesélve kérje a gyógyszer lecserélését!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 11., 10:02; Megválaszolva: 2011. június 13., 22:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés