Szülés utáni depressziómat szeretném megoldani

Tisztelt Doktornő! Tanácsát szeretném kérni. A fiam születése után (2 és fél éve) állandó feszültséget és idegességet érzek. Dühkitöréseim sajnos a család összes tagja észrevette már. Sokszor már apró dolgok is kiverik a biztosítékot. Ilyenkor rákiabálok a fiamra. Persze utána megbánom, és szeretgetem, de tudom, ez így nem jó. Érzem az állandó gyötrődésem, hogy csak nehogy megint rákiabáljak... Napközben érzem, hogy fáradt vagyok, az éjszakát átalusszuk. Tudna javasolni valami homeopátiás szert, amivel kordában tudnám tartani magam? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza depresszió témában

Egy két és fél éve tartó panaszt nem lehet orvosolni tüneti szerrel. A lelki, szellemi panaszokat még kevésbé. Ugyanakkor egy jól kiválasztott alkati szer nagyon sokat segíthet. Ehhez azonban be kell jelentkeznie egy homeopátiával foglalkozó orvoshoz, aki egy hosszas és alapos kikérdezés után megkeresi az Önnek legjobban megfelelő szert.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 14., 13:06; Megválaszolva: 2011. február 20., 12:45
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések