Fogamzásgátló mellékhatása

Kedves DoktorNő/Úr! A kérdésem az lenne, hogy a fogamzásgátló okozhat e fásultságot, érdektelenséget, levertséget, étvágytalanságot? 2éve szedek fog.gátlót és ezek a tünetek már elviselhetetlenek.Nem tudom milyen szakirány felé forduljak egy alapos kivizsgálás érdekében, mert a magasabb tesztoszteron szintem miatt kaptam a fog.gátlót de ez meg lelkileg tesz tönkre? És igazából az eredeti problémát sem szüntette meg teljesen.Valami eredményt szeretnék már elérni csak nem tudom hova fordulhatnék.Köszönöm válaszát:Lilla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a depresszió témában

Kedves Lilla! Nem lehet kizárni, hogy a fogamzásgátlónak lehet ilyen mellékhatása, és ez egyértelműen úgyis csak akkor derülne ki, ha abbahagyná. A panaszai miatt pszichiátriai vizsgálatot javasolnék, hangulatzavar, depresszió is okozhat ilyet, mindenképp szükséges a vizsgálat.

Kérdés: 2010. augusztus 27., 21:32; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 13:33
Kérdések és válaszok: Depresszió
Depresszió
Gyógyszer!
Kedves Dr.Nő!-sajnos vissza tértek a gyógyszerem szedése előtti tünetek.Pedig elég erősnek éreztem magam abban hogy le tegyem 10 év szedés után!Az...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer!
Köszönöm válaszát Dr.Nő!-6.hetet kezdtem meg a Citapram 20 mg. nélkül.Még mindíg jelentkeznek néha remegések vagy inkább hidegrázások.De volt...