• Látásromlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletem. 19 eves fiu vagyok epenseggel depreszioab szenvedek mas fura tunetekkel melette. gondolkodas zavar meg hasonlo. risperidont 2.mg esete es paroxetint20 mg reggel. paroxetint 5 napja szedem . es 2 napja eromlik a latasom. homajosan latok. nem fokuszalom be a messzi dolgokat. igyis eegge megvagyok ijedve ettol a depresziotol es meg megjobban megijeszt. a skizofrenia jarhat ijesmivel vagy melekhatas a gyogyszernek?. koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhatás témában

        Kedves Kérdező!

        A paroxetinnek és a risperodonnak is lehet látászavar a mellékhatása, én inkább erre gondolnék. Menjen vissza a gyógyszereket felíró orvoshoz, és számoljon be panaszáról.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-12 16:20:52; Megválaszolva: 2010. június 12., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés