Szülés utáni depresszió? Agresszív vagyok

Tisztelt Doktor!

Elég súlyos  a problémám. 30 éves vagyok, van egy 1 éves kislányom. Sajnos ez az örökmozgó gyerek olyan szinten felidegesít rendszerint, hogy önmagamból kikelve ordítok rá, elég trágár módon, olyan szinten kiborít, hogy éppen annyi tudatom marad, hogy ne bántsam. Én megpróbálom ezt türtőztetni, de olyan agresszív hullám önt el olyankor, hogy nem bírok vele. Ehhez évek óta társul még sok minden, nagyon összetett probléma, oldalakat lehetne erről még írni. Stresszkezelésem a 0-val egyenlő, állandó kiebbségi érzésem van, nagyon sokáig a napi szintű dolgok megoldása is gyomorideget okozott, ill. nem ment. Kommunikálni évekig nem tudtam idegenekkel. Nem ismerem fel mikor milyen szándékkal közelítenek, én azonnal támadok. Valamit tennem kéne, mert nem akarom a gyerekem stresszelni sem tönkretenni. Mit lehetne az agresszióm ellen tenni? Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza depresszió témában

Kedves levélíró!

Kérem és javaslom, hogy mielőbb keressen egy pszichiáter szakorvost, vagy pszichológust, van kiút, csak induljon el, kérjen segítséget, ne szenvedjen tovább se ön se az 1 éves kisgyerek! Otthon a 4 fal között kilátástalanabbnak tűnik minden, mintha kimozdul és segítséget kér! Az első lépést már megtette ezzel a levéllel, folytassa, önmagáért, a kicsiért, a boldogabb életért! Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 18., 08:35; Megválaszolva: 2009. június 18., 08:35
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések
Depresszió