• Szorongás, depresszió a férjemnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A férjemnél egy hete szorngást és depressziót állapítottak meg. gyógyszereket kapott, melyeket természetesen az orvos utasításainak megfelelően szed. Egyelőre nem sok változást tapasztaltunk, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez a dolog nem három nap alatt fog elmúlni.

        A kérdésem arra irányulna, hogy hogyan tudnék én segíteni a férjemnek, hogy minél könnyebben és hamarabb meggyógyulhasson. Természetesen türelmes és megértő vagyok vele. Tudja hogy mellette vagyok, és számíthat rám mindenben.

         

        Válaszát előe is köszönöm! Kiss Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás, depresszió témában

        Kedves Judit!


        A depressziónak különféle formája és súlyossági  foka van. Ha az orvos szerint férjének gyógyszerrel kezelendő depressziója van, kérem,legyenek türelmesek, mert az antidepresszánsok hatása 2-3 hét után válik észrevehetővé.
        Addig nem tehet mást,és ez nem kevés, mint hogy kitart mellette, és szeretetét kimutatva biztatja a türelemre és az életben való minél aktivabb részvételre.
        Mindemellett az élet megy tovább, éljék is, ne szorongva várják a gyógyszer hatását, mert minél inkább csodát várnak tőle,annál nehezebben tud hatni.

        Üdvözlettel:  Kazimir Ágnes

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-03 16:22:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés