• gyógyszerösszeférés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség a citapram és a sebutramin egyszerre történő alkalmazására vagy ez teljesen tilos?

        Dr. Veress Dóra válasza a hangulatjavító témában

        Kedves Kérdező! A sibutramin hatóanyag tartalmú készítményeket általában fogyókúrás céllal alkalmazzák. A magyar gyógyszerkönyv nem ismer ilyen, hivatalosan vizsgált készítményt. Ez azt jelenti, hogy vizsgálatok híján nem lehet megmondani, hogyan hat a szer, hogyan választódik ki, és hogyan bomlik le. Ezen ismeretek nélkül azt sem lehet eldönteni, hogy kölcsönhatásba lép-e a citaprammal?


        Kérdés: 2012. április 02., 12:21; Megválaszolva: 2012. április 05., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: