• Citapram és cataflam üti-e egymást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha a citapramot reggel egy felet, délután egy felet, meg néha egy negyed rivotrilt, emellett volt egy térd műtétem, és napi 3cataflamot, kell szedjek, ezek okozhatnak pánik tüneteket egymással? Nem sok ez egyszerre? Lehet baj belőle?

        WEBBeteg Szakértő válasza a gyógyszerkölcsönhatás témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszerek együttes szedése nem fog pánikrohamot okozni.


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2012. március 26., 17:36; Megválaszolva: 2012. március 28., 02:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: