• Meddig szedhető?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesanyám kb.15 éve küzd depresszióval, amit gyógyszeresen kezelnek is. A kérdésem az lenne hogy a Rivotrilt 9 éve szedi és hogy ez ennyi ideig hatásos lehet e, vagy esetleg le szokták e cserélni más gyógyszerre? Köszönöm válaszát!

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, szorongásoldó témában

        Kedves Kérdező! Ha az édesanyja a Rivotril szedése mellett jól érzi magát és nem szed belőle nagy adagot, akkor nem indokolt lecserélni.


        Kérdés: 2012. február 18., 20:25; Megválaszolva: 2012. február 23., 00:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: