• Skizofrénia - meggyógyultam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        20 éve depresszióval és szorongással kezeltek.Két éve skizofréniát állapítottak meg nálam. Nagyon súlyos mellékhatásai voltak a gyógyszereknek, ezért 9 hónapja nem szedek semmit. Azóta sokkal jobban vagyok, megszűnt a szorongásom, depresszióm. Lehet, hogy meggyógyultam? Vagy ez csak átmeneti javulás? Kérném szíves szakvéleményüket!

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió, skizofrénia témában

        Kedves Kérdező! A mentális betegségek nagyon változatos képet tudnak mutatni. Vannak olyanok, melyek egyszer jelentkeznek, és a későbbiekben elmúlnak, de olyanok is vannak, melyek hullámzó lefutásúak, és egyszer enyhébb, máskor erősebb tünetekkel járnak. Azt, hogy az Ön esetében mit hoz a jövő sajnos előre megmondani nem lehet. Válasszon ki egy embert, akiben maradéktalanul megbízik és akinek ad a véleményére. Ő figyelmeztetni fogja Önt, ha a betegség tünetei újra elhatalmasodnának Önön.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 31., 06:59; Megválaszolva: 2012. február 01., 23:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: