• Depreszió végleges gyógyíítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        18 éve küzdök a betegséggel először a depi oldó illetve szorongás oldó jó hatot de mostmár a depreszió oldó töbszöri váltása sem az igazi nagyon rosszul érzem magam sokszor nem szertnék adag emelést sőt gyógyszert sem de egyelőre élni sem tudok nélkülük! de még így is alvásproblémáim vannak az egyébb roszul létek mellett ÚJ GYÓGYSZERT IGAZÁN NEM TUD AJÁLANI AZ ÓRVOSOM VAGY HA MÁR ADOTT AKKOR ILLETVE NEM VÁLT BE MERT A RIVOTRILNAK IGAZÁBÓL BIZTOS VAN EGY FÜGGÖSÉGI EREDMÉNYE IS DEPI OLDÓKBÓL KB 10-12 FÉLE V

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, pszichoterápia témában

        Kedves Kérdező! A depressziónak sok formája van. Ha az idegsejtek közti jeltovábbítás károsodása okozza a tüneteit, akkor a gyógyszerek jó hatásúak szoktak lenni. Ha inkább lelki eredetű a problémája, akkor mindenképp javaslom a gyógyszeres kezelés pszichpterápiával való kiegészítésést. A betegségei leírásánál említi, hogy szorongásos problémákkal is küzd, ezek esetében különösen ajánlom a kognitív viselkedésterápiát. Kérdezze meg kezelőorvosát, hogy ilyen jellegű kezelés elérhető-e Önöknél, illetve hova forduljon további segítségért?


        Kérdés: 2012. január 29., 11:52; Megválaszolva: 2012. január 31., 00:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: