• Nappali Álmatlanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nappali ámosságban szenvedek kb, 1 hónapja jelentkezett először,néhány napig. Van két állandó gyógyszerem,mizapin,és a paroxat. És nem tudom esetleg reflux tünetként jelentkezhet e ,és ha igen mit tudok tenni? Esetleg elég a refluxra a salvus víz, vagy szükséges lenne gyógyszeres kezelés is:

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, aluszékonyság témában

        Kedves Kérdező! A nappali aluszékonysága nem a reflux miatt van. Említi a gyógyszereit, de nem derül ki, hogy ezeket mikor szedi. A Paroxatot reggel kellene bevenni, a Mizapint pedig este, lefekvés előtt, mivel az altató hatású hangulatjavító. Felmerül a lehetősége annak is, hogy sok az esti Mizapin és emiatt álmos. Nem említi, hogy szedne szorongásoldót, de ez is okozhat nappali álmosságot. Feltételezem, hogy depresszió miatt szedi a hangulatjavítókat, ennek a betegségnek is lehet a tünete az aluszékonyság.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 02., 15:26; Megválaszolva: 2011. december 05., 22:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés